ok

ok

OTP Bank Nyrt.

Az OTP Bank 1994 óta a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fő támogatója. Dr. Csányi Sándor a pénzintézet elnök-vezérigazgatója a Gyermekmentő Szolgálat alelnöke.

A Szolgálat évente több mint tízezer magyar és külföldi gyermek egészségéről és megsegítéséről gondoskodik, célja a fizikailag és értelmileg sérült, az árva és más rászoruló gyermekek támogatása, életkörülményeik javítása, jövőjük megalapozása. A bank elsősorban a Szolgálat egészségügyi programjait segíti: hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermekek kivizsgálásának, gyógykezelésének és műtétjének anyagi hátterét biztosítja.

A Szolgálat 2002 őszén orvosi rendelőt nyitott rászoruló gyermekek ellátásra, valamint fóti Lovasterápiás Központjában végez terápiás lovagoltatást. Mind az orvosi rendelő, mind a Lovasterápiás Központ működtetéséhez az OTP Bank nyújt anyagi támogatást, valamint hozzájárul az évente megrendezésre kerülő fóti Díjlovasverseny és Fogyatékosok Lovasversenye esemény létrejöttéhez, hogy ezzel is segítse e módszer eredményeinek bemutatását és szélesebb körű elterjesztését. 1995-ben a bank egy mozgó fogászati rendelővé átalakított autóbuszt vásárolt a Szolgálatnak, melynek fenntartását, üzemeltetését is támogatja. A busz évek óta járja az országot, célja a rendszeres fogászati ellátást nélkülöző gyermekek szűrése és kezelése.

Nyomtatás
Segítsünk együtt!
Számlaszám: 11794008-20022002
Egyszerűsített számlaszámaink:
(személyes befizetés esetén)
OTP 500, MKB 500, Erste 500
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületének adószáma: 19622158-1-42
http://gyermekjogok.obh.hu/

Portál rendszer: ponte.hu