A digitális szolgáltató 5 millió forintos támogatásából a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézettel szorosan együttműködve két készüléket vásárolt a Gyermekmentő Szolgálat, amelyek az objektív hallásdiagnosztika megbízható, létfontosságú eszközei.

Heim Pál5

Gyorsabb vizsgálat, hatékonyabb ellátás

Az új, korszerű eszközök az Audiológiai Állomásra kerültek, ahol a veleszületett, idegi típusú halláskárosodások csecsemőkori felismerését és ellátását segítik: ezekből a berendezésekből automatikusan, a gyermek jelzése nélkül nyerhető ki az információ. Így már a csecsemőknél is lehetővé válik a pontos diagnosztika, ami segíti a korai ellátást. Mindez pedig a kisgyermekek rehabilitációját és közösségi beilleszkedését támogatja.

Heim Pál3

Szoros együttműködés

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a T-Systems Magyarország együttműködése több éve töretlen; a Magyar Telekom csoport tagjaként a vállalat az Egyesület több programját is támogatja. Részt vesz a Safer Internet Programhoz kapcsolódó eseményeken, az évenkénti kétnapos gyermeknapi rendezvény lebonyolításában,  jótékonysági rendezvényeket támogat, valamint nagy részben biztosítja a Szolgálat informatikai hátterét.

Fotók: T-Systems/Béres Ádám